Bezglutenowy przepis na chleb z dyni pistacjowej

Bezglutenowy przepis na chleb z dyni pistacjowej
Bezglutenowy przepis na chleb z dyni pistacjowej jest bezmleczne i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 510 kalorii, 7G białka, oraz 29g tłuszczu. Mieszanka jaj, mielona gałka muszkatołowa, soda oczyszczona i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 100 osób cieszyło się, że spróbowało tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 53%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Bezglutenowe ciasto z dyni przepis, Bezglutenowy wegański Sernik z dyni przepis, oraz Chleb pełnoziarnisty bezglutenowy przepis.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Magazyn