Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 688 kalorii. Na $2.1 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Mieszanka proszku do pieczenia, mąki gryczanej, mocno brązowego cukru i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wiele osób robiło ten przepis, a 995 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Chleb Dyniowy Bezglutenowy, Chleb Dyniowy Bezglutenowy, oraz Chleb dyniowy bezglutenowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 325ºF i nasmaruj 4 mini-bochenki tins.In średniej wielkości miskę, połączyć mąki, skrobię, gumę ksantanową, przyprawy, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i salt.In duża miska, wymieszać (z dużą łyżką lub miksera) Dynia, Nog, brązowy cukier, olej, i wanilia, aż będzie gładka.Mieszać w mieszaninie mąki, aż wszystko jest po prostu połączone. Szybko staje się gładki.Podziel ciasto między przygotowane puszki, wygładzając szczyty z tyłu łyżką lub łopatką. Ciasto jest trochę grube.
Składniki, których będziesz potrzebować
Guma Ksantanowa
Ramię
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Pieczemy chleb przez 45 do 55 minut, lub aż będzie twardy w dotyku. Po zakończeniu chleb powinien lekko odciągnąć od patelni, będzie lekko rumiany, a wykałaczka włożona w środek bochenka powinna wyjść dość czysta (kilka małych okruchów jest w porządku).
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Piwa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, Obrane
3
Niech bochenki ostygną przez 10 minut, zanim popping je do całkowitego ostygnięcia na stojaku z drutu.Oprzeć się pokusie cięcia w tych bochenków, gdy jeszcze gorące. Jak każdy chleb, będą nieco kruche, gdy będą gorące, ale idealnie ujędrnią, gdy ostygną.W razie potrzeby, skropić lukrem co najmniej 10 minut przed podaniem.