Bezglutenowe Wegańskie Ciasteczka Czekoladowe

Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deserowych, więc dać bezglutenowe wegańskie ciasteczka czekoladowe Chip spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 104 kalorie. Ten przepis służy 16. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka gumy ksantanowej, łyżeczka proszku do pieczenia, bardzo smakująca oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 30 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Surowe wegańskie czekolada Chip Cookie Ciasta Bites (bezglutenowe, wolne od soi), Chocolate Chip Cookie Balls {Wegańskie, Bezglutenowe}, oraz Chocolate Chip Cookie Cake (bezglutenowe i wegańskie) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 300 stopni F. Linia duża blacha do pieczenia z pergaminem lub silikonem mat.In miskę do mieszania, połączyć wszystkie suche składniki i zrobić dobrze w środku.
Dodaj do studni olej, syrop i wanilię, a następnie wymieszaj wszystko razem, tworząc miękkie ciasto.Opróżnij mieszaninę na blasze do pieczenia i uformuj ją w 8-calowe koło.
Piec na centralnym stojaku przez około 12-14 minut lub tylko do momentu, gdy ciasteczka będą mniej błyszczące i pojawią się ustawione.
Ostudzić bezpośrednio na blasze do pieczenia. Gdy jesteś gotowy do dekoracji, użyj podnośnika do ciasta, aby umieścić go na powierzchni dekoracyjnej. To ciasteczko dobrze zamarza.