Bezglutenowe Placki Z Jabłkami

Bezglutenowe Placki Z Jabłkami
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać bezglutenowe jabłkowe ciasto ręcznie spróbować. Ten przepis służy 12. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 149 kalorii, 1G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1190 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś jabłka, cukier granulowany, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Truskawkowe pasztety-bezglutenowe i niskowęglowodanowe, Placki Z Jabłkami, oraz Placki Z Jabłkami.

Instrukcje

1
W misce robota kuchennego, połączyć mąkę z białego ryżu, skrobia z tapioki, cukier granulowany, sól, i guma ksantanowa. Puls do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Guma KsantanowaGuma Ksantanowa
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodać masło. Pulsuj, aż nie pozostaną żadne duże kawałki masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
3
Dodaj 4 łyżki wody. Pulsuj, aż ciasto uformuje się. Jeśli ciasto nie tworzy, dodaj dwie dodatkowe łyżki wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
4
Lekko biała mąka ryżowa Twój licznik. Podziel ciasto na dwie równe kulki i uformuj każdą na dysk. Owinąć i schłodzić ciasto przez co najmniej dwie godziny lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Z Białego RyżuMąka Z Białego Ryżu
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
5
Rozgrzej piekarnik do 375 °F. podczas nagrzewania piekarnika przygotuj nadzienie. Wymieszać kawałki jabłka, ciemnobrązowy cukier, sok z cytryny i cynamon. W razie potrzeby dodaj więcej cukru do smaku. Wrzucić mieszankę jabłek z mąką z białego ryżu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(Wielka Brytania Używa Porzeczek)(Wielka Brytania Używa Porzeczek)
Mąka Z Białego RyżuMąka Z Białego Ryżu
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Wyjąć jedno ciasto okrągłe z lodówki. Odstawić na około pięć minut. Lekko biały blat z mąki ryżowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Z Białego RyżuMąka Z Białego Ryżu
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
7
Rozwałkuj ciasto do około 1/8 cala. Podczas walcowania, od czasu do czasu Uruchom długą, cienką metalową szpatułkę pod ciastem, aby zapobiec przywieraniu do blatu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
8
Za pomocą 3-calowego noża pokrój ciasto na 6 sztuk. (Będą to podstawy ciasta.) Zebrać ciasto i delikatnie zebrać w kulkę. Reroll. Teraz użyj noża 3 1/3 cala i wytnij kolejne 6 sztuk. (To będą Pie Topy.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
9
Umieść sześć 3-calowe wycięcia ciasta na pergaminie wyłożonej blachy do pieczenia. Wierzch z około jednej łyżki nadzienia jabłkowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
10
Krawędzie szczoteczki z ubitym jajkiem. Przykrywamy nadzieniem 3,5-calowym okrągłym. Jeśli ciasto łzy, lekko uszczypnąć go z powrotem. Zaciskaj krawędzie razem z widelcem. (Aby ciasto nie przyklejało się do widelca, przed zagniataniem należy je odkurzyć białą mąką ryżową.) Schłodzić placki przez pięć minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Z Białego RyżuMąka Z Białego Ryżu
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
(Keebler)(Keebler)
11
Placki posmarować ubitym jajkiem i obficie posypać cukrem granulowanym lub gruboziarnistym. Przebij górę dwukrotnie widelcem, aby umożliwić ucieczkę pary z nadzienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GruboziarnistyCukier Gruboziarnisty
(Keebler)(Keebler)
12
Piec do wypełnienia pęcherzyków i skorupa jest złoty kolor, o 25 protokół. Podczas gdy jedna patelnia ciasta piecze, uformuj drugą patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
13
Upiec drugą patelnię ciast w ten sam sposób.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
14
Pozostawić placki do ostygnięcia na blasze do pieczenia. Przechowywać pod przykryciem w temperaturze pokojowej do trzech dni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Magazyn