Bezglutenowe Muffiny Mocha Banana Chip
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur porannego posiłku, więc dać bezglutenowe Mocha Banana Chip Muffins spróbować. Jedna porcja zawiera 248 kalorii, 5G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje 33 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Ten przepis jest lubiany przez 515 smakoszy i kucharzy. Mieszanka ekstraktu waniliowego, oliwy z oliwek, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Muffinki Bezglutenowe Chocolate Chip Banana Nut, Bezglutenowe Bananowe Czekoladowe Muffiny Cappuccino, oraz Wilgotne Bezglutenowe Muffinki Czekoladowo - Bananowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375ºF
Umieść tak pyszne niesłodzone mleko migdałowe (lub niesłodzone mleko kokosowe) napój w bezpiecznym kubku mikrofalowym i podgrzewaj delikatnie przez 30 sekund na wysokości. Wymieszaj kawę rozpuszczalną i ustaw aside.In dużą miskę do miksowania, ubić razem wszystkie suche składniki, aż dobrze combined.In średniej wielkości miska do mieszania, ubić razem mokre składniki, dodając do kawy/napój migdałowy, który został uchylony.Złóż mokre składniki do suchych składników za pomocą gumowej szpatułki lub drewnianej łyżki. Uważaj, aby nie przesadzić.Spryskaj 12 filiżanek patelni muffin sprayem do pieczenia lub pędzlem z oliwą z oliwek.
Umieść papierowe wkładki do muffinek na patelni. Używając miarki do lodów lub 1/4 szklanki miarki, podziel ciasto równomiernie między 12 filiżanek.
Wierzch muffinek posypać cukrem na surowo.
Piec w nagrzanym piekarniku 375ºF przez 20-25 minut. Przetestuj babeczki z wykałaczką włożoną do środka, aby upewnić się, że są upieczone.