Bezglutenowe Muffiny Mocha Banana Chip

Bezglutenowe Muffiny Mocha Banana Chip
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur porannego posiłku, więc dać bezglutenowe Mocha Banana Chip Muffins spróbować. Jedna porcja zawiera 248 kalorii, 5G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje 33 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Ten przepis jest lubiany przez 515 smakoszy i kucharzy. Mieszanka ekstraktu waniliowego, oliwy z oliwek, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Muffinki Bezglutenowe Chocolate Chip Banana Nut, Bezglutenowe Bananowe Czekoladowe Muffiny Cappuccino, oraz Wilgotne Bezglutenowe Muffinki Czekoladowo - Bananowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375ºF
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Umieść tak pyszne niesłodzone mleko migdałowe (lub niesłodzone mleko kokosowe) napój w bezpiecznym kubku mikrofalowym i podgrzewaj delikatnie przez 30 sekund na wysokości. Wymieszaj kawę rozpuszczalną i ustaw aside.In dużą miskę do miksowania, ubić razem wszystkie suche składniki, aż dobrze combined.In średniej wielkości miska do mieszania, ubić razem mokre składniki, dodając do kawy/napój migdałowy, który został uchylony.Złóż mokre składniki do suchych składników za pomocą gumowej szpatułki lub drewnianej łyżki. Uważaj, aby nie przesadzić.Spryskaj 12 filiżanek patelni muffin sprayem do pieczenia lub pędzlem z oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Niesłodzone Mleko KokosoweNiesłodzone Mleko Kokosowe
2 łyżki Czystego Syropu Klonowego (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania2 łyżki Czystego Syropu Klonowego (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
1/2 Szklanki Suszonego Pokarmu Dla Niemowląt1/2 Szklanki Suszonego Pokarmu Dla Niemowląt
1 Kostka Plus 1 łyżka Masła, Miękkiego1 Kostka Plus 1 łyżka Masła, Miękkiego
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
3 łyżki Suchej Musztardy,3 łyżki Suchej Musztardy,
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, OpcjonalnieDodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
3
Umieść papierowe wkładki do muffinek na patelni. Używając miarki do lodów lub 1/4 szklanki miarki, podziel ciasto równomiernie między 12 filiżanek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Neapolitańskie (w Kartonie)Lody Neapolitańskie (w Kartonie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Po 3 Szklanki Sorbetu Malinowego, Pomarańczowego I LimonkowegoPo 3 Szklanki Sorbetu Malinowego, Pomarańczowego I Limonkowego
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Wierzch muffinek posypać cukrem na surowo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier SurowyCukier Surowy
5
Piec w nagrzanym piekarniku 375ºF przez 20-25 minut. Przetestuj babeczki z wykałaczką włożoną do środka, aby upewnić się, że są upieczone.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn