Bezglutenowe Meksykańskie Torty Weselne
Bezglutenowe Meksykańskie ciasta weselne może być tylko deser szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 30 i kosztuje 22 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 111 kalorii, 1G białka, oraz 8G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 18 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Mieszanka mąki ryżowej, cukru cukierniczego, orzechów włoskich i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 24 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Ślub. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 17%. Spróbuj Meksykańskie Torty Weselne, Meksykańskie Torty Weselne, oraz Polvorones (Meksykańskie Torty Weselne) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W średniej misce, wymieszać masło i wanilię, aż dobrze wymieszane. Przesiać cukier, mąkę ryżową, skrobię kukurydzianą, skrobię z tapioki i żelatynę. Mieszaj z masłem, aż wszystkie suche składniki zostaną wchłonięte.
Wymieszać w mielone orzechy laskowe i posiekane orzechy laskowe. Formować łyżeczki ciasta w kulki i kształtować w półksiężyce.
Umieść ciasteczka w odległości co najmniej 2 cali od siebie na nieprzetworzonych arkuszach ciasteczek.
Piec przez 8 do 10 minut w nagrzanym piekarniku, na złoty kolor. W przypadku chrupiących ciasteczek zmniejsz temperaturę do 325 stopni F (165 stopni C) i piec nieco dłużej. Gdy ciastka całkowicie ostygną, pył z dodatkowym cukrem cukierniczym.