Bezglutenowe masło migdałowe Blondies jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przyprawa. Jedna porcja zawiera 2923 kalorii, 50g białka, oraz 173g tłuszczu. Na 7,31 zł za porcję, ten przepis okładki 51% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Ten przepis jest lubiany przez 9 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Udaj się do sklepu i odbierz masło migdałowe, złote nasiona lnu, mąkę migdałową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Touchdown Almond Butter Blondies (bezglutenowe i wegańskie!), Peanut Butter & Jelly Blondies (Bezglutenowe + Bez Cukru Rafinowanego), oraz Gluten Free Soft & Chewy Almond Butter Granola Bar PLUS bezglutenowe Chex płatki owsiane prezentów dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F i spryskaj metalową patelnię do pieczenia 8 na 8 cali za pomocą sprayu do gotowania.Użyj blendera lub robota kuchennego, aby zmielić cukier na proszek. Mielenie cukru jest tym, co da blondies ten piękny chrupiący top.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Pasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
6 Plastrów Galaretki żurawinowej
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Dodaj olej, masło migdałowe, 1/3 szklanki mleka, ekstrakt waniliowy, ekstrakt migdałowy, nasiona lnu, i zmiksować lub proces, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe Kąski
Olejek Cynamonowy, Opcjonalnie
Masło Migdałowe
Siemię Lniane
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3
Połącz mąkę sorgo, mąkę migdałową, skrobię z tapioki, proszek do pieczenia i sól w średniej wielkości misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy
Mąka Sorgo
Piekarzy Lub Najdrobniejszego Cukru
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
4
Wlać mieszankę masła migdałowego na wierzchu suchych składników. Używając blendera ręcznego, ubijaj wysoko, aż do uzyskania gładkiego ciasta. Jeśli ciasto jest kruche lub zbyt twarde, dodaj łyżkę mleka. Ciasto powinno być dość grube, ale wystarczająco cienkie, aby wylać się z miski.Wymieszać w czekoladzie lub chipsy chleba świętojańskiego i kawałki pasty migdałowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło Migdałowe
Pasta Migdałowa
Chipsy Z Chleba świętojańskiego
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender Zanurzeniowy
Cukierki Peachie-o
5
Wlać Blondie ciasto do przygotowanej patelni do pieczenia i piec przez 18 do 20 minut lub do wykałaczki włożonej w środku blondies wychodzi z kilku wilgotnych okruchów. Uważaj, aby nie nad piec je lub będą one zbyt kruche.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Guma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Posiekana Cebula (2 Cebule)
6
Niech ostygną całkowicie przed pokrojeniem na kwadraty.