Bezglutenowe cukinia-Devil ' s Food Snack Cake
Jedna porcja zawiera 265 kalorii, 4G białka, oraz 12g tłuszczu. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, masło, zmielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bezglutenowe wiśnie i śmietana diabelskie ciasto, Devil ' s Food Snack Cake, oraz bezglutenowe ciasto jabłkowe przekąska dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. smarować dno tylko 8-calowy lub 9-calowy kwadratowy patelni ze skróceniem lub sprayu do gotowania.
Reserve 1/4 Puchar ciasto mix dla streusel; odstawić. W dużej misce, pokonać pozostałe ciasto mix, 1/2 Puchar masła, cukinia, cynamon, goździki, woda i jajka na niskiej prędkości 30 sekund, następnie na średniej prędkości 2 minut, skrobanie miski od czasu do czasu.
W małej misce wymieszać 1/4 szklanki ciasta wymieszać i składniki streusel widelcem, aż mieszanina będzie krucha.
Piec 44 do 49 minut na 8-calowej patelni lub 38 do 43 minut na 9-calowej patelni, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.
Podawać na ciepło lub chłodno.