Bezglutenowe Ciepłe Karmelowe Ciasto Jabłkowe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać bezglutenowe ciepłe karmelowe ciasto jabłkowe spróbować. Jedna porcja zawiera 477 kalorii, 5G białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis służy 9. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. To będzie hit w Twoim Halloween wydarzenie. Jeśli masz Betty ciasto mix, brązowy cukier, masło, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Bezglutenowe Ciasto Karmelowo-Jabłkowe, Caramel Apple Low Carb Mug Cake-Bezglutenowy, oraz Ciasto kawowe karmelowo-jabłkowe-niskowęglowodanowe i bezglutenowe.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. w średniej misce mikrofalowej, masło mikrofalowe, śmietana ubijania i brązowy cukier odkryte na wysokiej około 1 minutę lub tylko do roztopienia masła.
Wlać do ungreased 9-calowy lub 8-calowy kwadratowy patelni.
Posypać orzechami pekan. Top z plasterkami jabłka.
W dużej misce, ubić ciasto mix, apple pie spice, woda, masło i jajka z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości, aż do zwilżenia, a następnie pokonać na średniej prędkości 2 minut, skrobanie miski od czasu do czasu.
Rozłóż ciasto na mieszance jabłkowej.
Piec 9-calowy patelni 50 do 55 minut, 8-calowy patelni 60 do 65 minut, lub aż wykałaczka włożona w pobliżu centrum wychodzi czysty. Schłodzić na patelni 10 minut. Poluzować boki ciasta z patelni.
Umieść żaroodporny talerz do serwowania do góry nogami na patelni; ostrożnie obróć talerz i patelnię.
Niech pan pozostają na torcie 1 minutę, więc karmel może mżeć na torcie.