Bezglutenowe Ciasteczka Z Masłem Orzechowym Truflowym
Przepis bezglutenowe masło orzechowe truflowe Brownies może zaspokoić Amerykański głód w około 2 godziny i 30 minut. Ten przepis służy 16. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 373 kalorie. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka betty brownie mix, cukier puder, półsłodkie chipsy czekoladowe, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Bezglutenowy kubek z masłem orzechowym i czekoladową truflą-ciasteczka, Masło Orzechowe Crunch Brownies (Bezglutenowe), oraz Bezglutenowe ciasteczka czekoladowe z masłem orzechowym.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. zrobić i piec brownie wymieszać zgodnie z zaleceniami na polu, za pomocą masła, jajka i każdy z patelni choicesexcept linii patelni z folią, następnie nasmarować folią na dole tylko dla łatwiejszego usuwania. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
W średniej misce wymieszaj składniki wypełniające, aż będą gładkie.
Rozprowadzić mieszaninę równomiernie na bazie brownie.
W małej misce do mikrofali, mikrofalowe składniki topping odkryte na wysokie 30 do 60 sekund. Wymieszać, aż będzie gładka; ostudzić 10 minut.
Rozłóż nadzienie. Przechowywać w lodówce około 30 minut lub do zestawu. Przechowywać w lodówce.