Bezglutenowe Batoniki Sernikowe Z Dyni Streusel
Ten przepis służy 24. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 239 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 50 minut. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Mieszanka pumpkin Pie spice, Dynia, Serek i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Bezglutenowe Jabłkowe Serniki Streusel, Pumpkin Pie Streusel batony (bezglutenowe, 100% pełnoziarniste), oraz Skinny Bezglutenowe Dyni Cheesecake Bars dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. w średniej misce, wymieszać razem ciasto mix i pekan. Blenderem do ciast lub widelcem pokroić na maśle, aż mieszanina będzie krucha. Rezerwa 1 mieszanka szklanki do polewy. Na dnie nieoczyszczonej patelni 13x9 cali naciśnij pozostałą mieszaninę.
W dużej misce, beat twarogu i cukru z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż będzie gładka.
Dodaj pozostałe składniki; beat aż dobrze wymieszane.
Piec około 35 minut lub do środka jest ustawiony. Fajne 30 minut. Przechowywać w lodówce około 2 godzin lub do schłodzenia. W przypadku prętów pokrój w 6 rzędów na 4 rzędy. Przechowywać w lodówce.