Bezglutenowa śliwka, owies i rozmaryn Chrupki

Bezglutenowa śliwka, owies i rozmaryn Chrupki
Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 725 kalorii, 7G białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na $3.79 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz skrobię kukurydzianą, masło, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z cannelle-vanille.blogspot.com ma 19 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 49%, to danie jest solidne. Spróbuj Bezglutenowe Jabłko Śliwkowe Crisp, Chrupiący rozmaryn parmezan Flatbread z rukolą i migdałami | bezglutenowe i bez ziarna, oraz Śliwkowo-rozmarynowe-chrupiące z polewą Owsiano-orkiszową dla podobnych receptur.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Magazyn