Bezglutenowa Włoska Wołowina z puree ziemniaczanym

Przepis bezglutenowa włoska Wołowina z puree ziemniaczanym jest gotowy w około 35 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis służy 4. Na 2,83 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 324 kalorie. Działa dobrze jako niedrogie danie główne dla Święto Dziękczynienia. Jeśli masz bulion wołowy, mleko, płatki pieprzu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Puree Bezglutenowe, Bezglutenowe Pieczone Puree Z Czerwonej Papryki, oraz Łatwe bezglutenowe klopsy Nadziewane puree ziemniaczanym.
Instrukcje
W 12-calowej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu.
Dodać wołowinę; gotować i mieszać o 5 protokół lub aż rumiane.
W średniej misce, wymieszać koncentrat pomidorowy, 1 szklanka wody, bulion wołowy i płatki czerwonej papryki.
Dodaj mieszaninę pomidorów i smażyć warzywa na patelni. Gotować około 3 minut, mieszając od czasu do czasu, aż mieszanina się zagotuje. Gotować 3 do 5 minut dłużej lub aż warzywa będą miękkie.
Tymczasem zrób puree ziemniaczane zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, używając pozostałych składników.
Podawać mieszankę wołową na puree ziemniaczanym.