Beurre Maître D

Beurre Maître D
Beurre Maître d is a bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 4 i kosztuje 21 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 102 kalorie, 0g białka, oraz 11g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz pietruszkę z płaskim liściem, sól morską, świeżo popękany pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj New York Strip With Beurre Maitre D ' Hotel, Pieczony Porterhouse z Oozing Maitre D ' Butter, oraz Beurre Blanc dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce dokładnie rozgnieść wszystko razem. Następnie weź małą gałkę lodów i umieść cztery idealne kulki masła na małym talerzu. Przechowywać w lodówce przez jedną godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony
(oderwany Od łodygi)(oderwany Od łodygi)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Po 3 Szklanki Sorbetu Malinowego, Pomarańczowego I LimonkowegoPo 3 Szklanki Sorbetu Malinowego, Pomarańczowego I Limonkowego
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino RyżoweShaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
2
Jeśli chcesz zrobić stek taki jak na zdjęciu, Kup 4 pół kilo polędwicy z kością i przyciąć trochę nadmiaru tłuszczu. Przetrzyj je oliwą z oliwek lub olejem roślinnym, a doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Szalotki Pokrojonej W Paski1 łyżka Szalotki Pokrojonej W Paski
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
(pasta Czosnkowo-chili)(pasta Czosnkowo-chili)
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
3
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu, aż będzie bardzo gorąca. Podsmaż steki około 3 minut z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
(pasta Czosnkowo-chili)(pasta Czosnkowo-chili)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
4
Umieść kulkę beurre maître d ' na każdym steku, gdy spoczywa. Lubię pokroić steki i podawać je z ciepłym masłem kapiącym wokół nich.
Składniki, których będziesz potrzebować
(oderwany Od łodygi)(oderwany Od łodygi)
(pasta Czosnkowo-chili)(pasta Czosnkowo-chili)
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Magazyn