Best Beef Enchiladas
Najlepsze enchiladas wołowiny może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.86 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 28g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 525 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Jeśli masz oliwki, ser cheddar, oregano i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%. Spróbuj Lepsze niż kiedykolwiek enchiladas wołowe, Enchiladas Wołowe, oraz Enchiladas Wołowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Gotować i wymieszać mieloną wołowinę z cebulą na patelni na średnim ogniu, aż mięso będzie kruche i nie będzie już różowe, o 10 protokół.
Spuścić smar. Wymieszaj 1 szklankę sera Cheddar, śmietanę, pietruszkę, przyprawę taco, oregano i czarny pieprz do mielonej wołowiny, aż ser się rozpuści.
Wymieszać w sosie enchilada, chili w proszku, czosnek, i sól; doprowadzić do duszenia na wolnym ogniu, zmniejszyć ogień do niskiej, i dusić, aż sos mięsny jest lekko zagęszczony, o 5 protokół.
Ułóż tortillę na powierzchni roboczej i łyżką około 1/4 szklanki sosu mięsnego w dół środka tortilli. Sos mięsny z 1 łyżką czarnej fasoli i posypką czarnych oliwek.
Zwiń tortillę, załączając nadzienie i ułóż szew w dół do naczynia do pieczenia 9x13 cali. Powtórz z pozostałymi tortillami. Łyżka pozostałego sosu mięsnego na enchiladas i rozrzucić wszelkie pozostałe Czarne fasole i czarne oliwki na górze.
Tortille posypać 1/4 szklanki sera Cheddar.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż topi się polewa ser i enchiladas i sos są bulgotanie, 20 do 22 protokół.
Odstawić na 5 minut przed podaniem.