Berry Piruette

Berry Piruette
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj jagodowego Piruetu. Jedna porcja zawiera 3299 kalorii, 38g białka, oraz 215g tłuszczu. Na 19,31 zł / porcja, ten przepis okładki 50% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz boysenberries, śmietana do bicia, żelatyna o smaku malinowym i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Copycat Piruette Cookies (Nutella-filled Cigar Cookies), Mieszany budyń jagodowy z pijanym sosem Limoncello Berry, oraz Sałatka jagodowo-awokado szpinakowa z Fetanem i pistacjami w kremowym sosie z maku jagodowego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zalać żelatynę wrzącą wodą w dużej misce; mieszać, aż żelatyna się rozpuści. Zarezerwuj 3 do 5 jagód do dekoracji.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagodyJagody
żelatynażelatyna
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
2
Pozostałe jagody umieść w worku z maszynką kuchenną wyposażonym w stalowe ostrze lub w pojemniku blendera. Przykryć i przetworzyć do uzyskania gładkości. Mieszaj jagody w żelatynę. Przechowywać w lodówce około 1 godziny lub do bardzo grube, ale nie Zestaw.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagodyJagody
żelatynażelatyna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Ubij mieszaninę żelatyny z mikserem elektrycznym na dużej prędkości około 4 minut lub do momentu, gdy będzie gęsta i puszysta; odstawić. Ubić 1 szklankę śmietany do ubijania w schłodzonej małej misce na dużej prędkości do sztywności; złożyć do mieszaniny żelatyny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
żelatynażelatyna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
4
Wlać do springform pan, 9x3 cale. Przechowywać w lodówce około 3 godzin lub do zestawu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
5
Uruchom nóż wokół krawędzi deseru, aby poluzować; Usuń stronę patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
PatelniaPatelnia
6
Umieść deser na talerzu. Ubić pozostałą 1 szklankę śmietany do ubijania w schłodzonej małej misce na dużej prędkości, aż będzie sztywna.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
7
Połowę bitej śmietany rozłożyć na deser. Ostrożnie pokroić ciasteczka w poprzek na pół. Ułóż ciasteczka, pionowo i ścięte boki w dół, wokół strony deseru; naciśnij lekko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
Pliki CookiePliki Cookie
4 Cienkie Plasterki Salami4 Cienkie Plasterki Salami
8
Dekoruj pozostałą bitą śmietaną i jagodami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
JagodyJagody

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Riesling, wino musujące i Zinfandel są doskonałym wyborem na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Możesz spróbować Von Winning wygrane Riesling. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 4 z 5 gwiazdek i ceną około 20 dolarów za butelkę.
Von Winning Wygrane Riesling
Von Winning Wygrane Riesling
Jeśli podobał Ci się rok 2014 — a jeśli nie, musimy wysłać grupę poszukiwawczą dla Twojego serca — znajdziesz tego szczęśliwego, szczęśliwego, szczęśliwego. Mocniejszy niż w 1914, jest też bardziej suchy i bogatszy. I tak powinno być; pittance słodyczy, które Zawiera będzie rosnąć i spadać wraz ze strukturą każdego roku wina, bo to właśnie robią rozsądni winiarze. Reszta właśnie ustawiła formułę, a wino ""ma-XY-gram cukru i zat' s zat."Nie Wygrywa Riesling. To zawsze będzie teasingly dry i teasingly sweet, więc będziesz ciągle zmieniał zdanie ("czekaj, to wytrawne wino, nie, to słodkie wino, nie czekaj, to znowu wytrawne wino ... "), podczas gdy butelka opróżnia się szybciej niż można sobie wyobrazić.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 30 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia41
Magazyn