Belgijski Gulasz Wołowy

Belgijski Gulasz Wołowy
Belgijski gulasz wołowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 643 kalorie, 75g białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na $3.89 za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i podnieś sól, top round, bulion wołowy i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Belgijski Gulasz Wołowy, Belgijski gulasz wołowo-piwny, oraz Gulasz wołowy z belgijskim Pale Ale dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować boczek w holenderskim piekarniku lub żaroodporne stockpot aż brązowy i chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Wyjąć łyżką szczelinową i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
3
Dodać oliwę z oliwek do tłuszczu pozostałego w holenderskim piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
4
Podgrzać na średnim i wysokim ogniu. Osusz mięso ręcznikami papierowymi i brązowymi bardzo dobrze, kilka sztuk na raz (nie tłocz holenderskiego piekarnika), usuwając je po zakończeniu. Cebulę rozgniatamy w pozostałym tłuszczu, usuwamy i odstawiamy. Usunąć pozostały tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
Piec HolenderskiPiec Holenderski
5
Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu.
6
Dodaj koniak i zeskrobać wszystkie rumiane kawałki. Ostrożnie zapalaj zapałką i obracaj, aby spalić alkohol.
Składniki, których będziesz potrzebować
AlkoholAlkohol
KoniakKoniak
7
Piekarnik rozgrzać do 325 F. powrót boczek, wołowina i cebula do holenderskiego piekarnika. Wymieszać z solą, tymiankiem, pieprzem, liśćmi laurowymi, czosnkiem, brązowym cukrem, piwem i bulionem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Liście LauroweLiście Laurowe
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
PieprzPieprz
BoczekBoczek
BulionBulion
TymianekTymianek
WołowinaWołowina
PiwoPiwo
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
PiekarnikPiekarnik
8
Rozłóż chleb z musztardą i połóż na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
ChlebChleb
9
Podgrzać do wrzenia.
10
Zdjąć z ognia, przykryć i wstawić do piekarnika. Gotować 2 do 2 1/2 godziny lub do mięsa jest przetargu widłowego, mieszając od czasu do czasu. Przed podaniem odtłuścić tłuszcz z sosu. Wymieszać z octem.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
SOSSOS
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
11
Przechowywać: przechowywać w lodówce resztki do 2 dni. Aby zamrozić, umieść w hermetycznych pojemnikach lub ciężkich workach na zamek błyskawiczny do 3 miesięcy. Podczas podgrzewania delikatnie ogrzać na średnim i niskim ogniu.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia37
Magazyn