Belgijska Zupa Cebulowa

Belgijska Zupa Cebulowa
Belgijska zupa cebulowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 679 kalorii, 27g białka, oraz 32G tłuszczu. Na $4.98 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz chleb na zakwasie, czosnek, bulion warzywny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać liście laurowe można śledzić to danie główne z Urocze Babeczki Jabłkowe jako deser. 265 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Krem z belgijskiej zupy Endywiowej, Le Cafe Ile St. Louis zupa cebulowa Gratinee – to nowe podejście do klasycznej francuskiej zupy cebulowej, oraz zupa cebulowa, jak zrobić zupę cebulową.

Instrukcje

1
Podgrzej szeroki garnek lub żeliwo na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
Dodaj masło i niech pęcherze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
3
Dodać cebulę i gotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4
Odstawić na około cztery minuty, a następnie wymieszać. Powtarzaj, aż cebula wszystkie zaczęły brązowieć, co najmniej dwadzieścia minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
5
Dodać oliwę z oliwek, czosnek, i szalotki i mieszać w taki sam sposób jak wcześniej, raz na pięć minut, aż czosnek i szalotki karmelizować.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
6
Dodaj 2 1/2 szklanki piwa i korby ciepła do tylko nieśmiały wysokiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
7
Niech piwo gotować, aż nie będzie o połowę mniej objętości piwa niż objętość cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
8
Dodaj bulion, liście laurowe, liście tymianku i biały pieprz. Gotować, aż płyn zmniejszy się o około dwa palce szerokości. Smak zupy i dodać sól, aby dostosować. Gotować przez co najmniej dodatkowe dwadzieścia minut przed dekoracji. W idealnym świecie pozwoliłbyś zupie usiąść dzień przed podaniem. (Tylko pamiętaj, aby go podgrzać.)
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)(duża Tuba)
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
9
Weź kawałek zakwasu i pokrój go, aby pasował do miski lub kubka. Ułożyć na szczycie zupy i przykryć kilkoma plastrami Gruyère. Dusić na brązowo i podawać na gorąco, z dodatkiem tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
GruyereGruyere
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
10
BEVERAGEDe proef Flamandzki prymitywny dziki AleSOUNDTRACKMétal Urbain "Hystérie"
11
Przedruk za zgodą the Hot Knives Vegetarian Cookbook: Salad Daze by Alex Brown and Evan George, © 2011 Mark Batty Publisher
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn