Bekon i jajka w kubku

Bekon i jajka w kubku
Bekon i jajka w kubku to bezglutenowe przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 177 kalorii. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 minut. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, mleko, trzy sery i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Czekoladowo-Migdałowy Bekon-Bekon I Jajka Lody, One " Ciasto Czekoladowe Kubek, oraz One Minute Chocolate Brownie Mug Cake dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Jajka i mleko ubić widelcem w dużym kubku do mikrofali, aż do wymieszania. Wymieszać kawałki boczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki BoczkuKawałki Boczku
JajkoJajko
MlekoMleko
2
Mikrofalówka na wysokości 1 min. 15 SEK. do 1 min. 30 sek. lub aż jaja są prawie ustawione.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
3
Top z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
4
Odstawić 1 min.

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia4
Magazyn