Bekon-Cheddar-Szczypiorek Cornbread Biscotti
Przepis bekon-Cheddar-szczypiorek Cornbread Biscotti może zaspokoić swoje Południowe pragnienie w około 1 godzina i 30 minut. Na 3 grosze za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 16 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 180. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz ostry ser cheddar, szczypiorek, maślankę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik z 7%, to danie jest improvable. Spróbuj Dip Cheddar-Bekon-Szczypiorek, Sałatka kukurydziana z sosem maślano-szczypiorkowym i boczkiem klonowym, oraz Bekon-cheddar-bułeczki ze szczypiorkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz mieszankę chleba kukurydzianego, 3/4 szklanki rozdrobnionego sera Cheddar, a następnie 2 składniki w misce robota kuchennego.
Dodać masło i pulsować 5 do 6 razy lub aż kruchy.
Ubić razem 2 jajka i maślankę. Po uruchomieniu procesora stopniowo dodawaj mieszaninę jaj przez rynnę spożywczą i przetwarzaj aż do dobrze zwilżonego. (Ciasto będzie grube.)
Rozprowadzić ciasto na 12-x 4-calowy prostokąt na pergaminie wyłożonej blachy do pieczenia za pomocą lekko nasmarowanych rąk. Lekko ubić Pozostałe jajko; umyć ciasto.
Posypać pozostałym serem.
Piec w 350 przez 20 minut lub do bladego złotego koloru i firmy.
Ostudzić na blasze do pieczenia na stojaku z drutu 10 protokół. Zmniejsz temperaturę pieca do 30
Delikatnie przesuń bochenek (na pergaminie) na deskę do krojenia i pokrój Bochenek po przekątnej na plasterki o grubości 1/2 cala za pomocą ząbkowanego noża.
Umieścić plastry, Wyciąć Boki w dół,na blasze wyłożonej nowym arkuszem pergaminu.
Piec w 300 przez 15 do 20 minut z każdej strony lub do złotego i chrupiące.
Ostudzić na blasze do pieczenia na stojaku z drutu 15 minut.
Podawać na ciepło. Przechowywać w szczelnym pojemniku do 3 dni lub zamrażać do 2 tygodni.
Uwaga: testowaliśmy z maślanką Martha White Cornbread & Muffin
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Southern można połączyć z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Możesz spróbować Forge Cellars Classique Riesling. Recenzenci bardzo to lubią z 4 z 5 gwiazdek i ceną około 21 dolarów za butelkę.
![Kuźnia Piwnic Classique Riesling]()
Kuźnia Piwnic Classique Riesling
#31 Wine Spectator Top 100 2017 Najważniejsze wino Forge Cellars ma na celu ujawnienie prawdziwej natury rocznika i zbadanie terroir east SenecaLake. Fermentacja odbywa się z rodzimych drożdży w neutralnych francuskich barriques (65%), a pozostałe w stali nierdzewnej. Przy takim poziomie dojrzałości fermentacja trwała do późnej wiosny, aby zakończyć suszenie kości.Pigwa, cytryna, koper włoski i slatemingle z marcepanem i białą czekoladą, wsparte precyzyjną kwasowością.