Beer marynowany stek T-Bone, Podsmażona cebula i pieczarki, polane jajkiem sadzonym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj piwo marynowany stek T-Bone, smażoną cebulę i grzyby, zwieńczone sadzonym jajkiem. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 910 kalorii, 67g białka, oraz 56 g tłuszczu każdy. Na $6.79 za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, grzyby, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Gulasz z Filly Cheesesteak z Podsmażonymi grzybami i cebulą, podawany w misce na zakwasie z dodatkiem roztopionego Provolone, Smażony stek z cebulą, pieczarkami i serem pleśniowym, oraz Chard Szwajcarski z marynowanymi grzybami Portobello dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce wymieszać brązowy cukier, czosnek i piwo.
Umieść steki w zamykanej plastikowej torbie i dodaj marynatę.
Umieść go w lodówce na 2 do 4 godzin.
Rozgrzej grill na średnim ogniu.
Gdy stek jest marynowany wyjąć go z lodówki i odstawić, aby mięso mogło wzrosnąć do temperatury pokojowej, około 5 do 10 minut.
Wyjmij steki z plastikowej torby i osusz steki papierowymi ręcznikami.
Posmarować olejem doprawić solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem i ułożyć na grillu. Gotować przez 5 minut z każdej strony na średnio rzadkie. Po ugotowaniu pozostaw na 10 minut.
Na średniej patelni dodaj masło, cebulę i grzyby.
Saute aż złoty kolor, o 5 protokół.
Umieścić w misce i odstawić. W tej samej patelni dodać 2 łyżki oleju. Crack jajka na patelni i smażyć. Po ugotowaniu na stekach ułożyć grzyby, cebulę i jajka i podawać.