Beer gulasz wołowy II
Piwo gulasz wołowy II może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 39g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 382 kalorie. Ten bezmleczny przepis służy 12 i kosztuje 1,56 zł za porcję. 44 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jest idealny do Dzień Ojca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 30 minut. Jeśli masz seler, piwo, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowite spoonacular wynik 91%. Spróbuj Piwo Gulasz Wołowy, Bourbon, Piwo I Gulasz Wołowy, oraz Gulasz Wołowy Duszony W Piwie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu.
Umieść mięso i mąkę z gulaszu wołowego w dużej plastikowej torebce i wstrząśnij, aby pokryć.
Przenieść powlekane mięso na patelnię, i gotować około 1 minutę, aż rumiane.
Ziemniaki, marchew, seler, cebula i czosnek wymieszać w wolnej kuchence.
Na warzywach ułożyć rumianą wołowinę i doprawić bazylią i tymiankiem.
W misce wymieszaj sos chili, piwo i brązowy cukier, i wlej mięso do wolnej kuchenki.
Przykryć powolną kuchenkę i gotować 8 godzin na niskim lub 2 godziny na wysokim.