Beer Cheese Dip

Beer Cheese Dip
Beer Cheese Dip może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 212 kalorii, 11g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten wegetariański przepis służy 16 i kosztuje 65 centów za porcję. 962 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka mąki, dippers takich jak kostki chleba, masło, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Dip Chorizo Queso z piwem i Chiles, Dip Z Serem Pimento, oraz Wędzony ser i Fondue z piwem-gotowana na wolnym ogniu Bratwurst, Grillowany boczek, pieczarki i chleb żytni dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wcierać wewnątrz 3-quart rondel z wyciętych stron czosnku; wyrzucić czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Dodać masło do rondla; rozpuścić na małym ogniu. Wymieszać z mąką; gotować 2 minuty, ciągle mieszając. Wymieszać z piwem. Zwiększyć ciepło do średnio-wysokiej; podgrzać do wrzenia. Gotować 2 do 3 minut, stale mieszając, aż mieszanina będzie gęsta i gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
1 1/2 Szklanki Mrożonego Groszku, Kukurydzy, Cebuli, Czerwonej Papryki I Czarnej Fasoli1 1/2 Szklanki Mrożonego Groszku, Kukurydzy, Cebuli, Czerwonej Papryki I Czarnej Fasoli
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
3
Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu.
4
Dodać ser, około 1/2 szklanki na raz, mieszając, aż ser topi się i mieszanina jest gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
5
Przenieść mieszaninę serową do garnka do fondue. Natychmiast umieść garnek do fondue nad płomieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
6
Podawać z dipperami.
7
Dip udekoruj cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia2
Magazyn