Beer-Can Turkey

Beer-Can Turkey
Beer-Can Turkey może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 394 kalorie, 53g białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. 704 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka piwa, czosnek w proszku, papryka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 45 minut. Z łyżeczką wynik 91%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Beer-Can Turkey, Piwo i rozmaryn pieczony indyk, oraz Puszka po piwie " pierś indyka z sosem BBQ dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill do średniej (około 350 stopni F) z jednej strony.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
2
Wlej piwo do opiekunki do indyka (ceramiczny stojak, który zawiera płyn). Lub otwórz puszkę piwa, wylej kilka łyżek i umieść w podstawce z piwem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
PiwoPiwo
3
Połącz musztardę w proszku, czosnek w proszku, suszona cebula, papryka, granulowany czosnek, kminek i sól i pieprz do smaku w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek GranulowanyCzosnek Granulowany
Sól I PieprzSól I Pieprz
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
Cebula SuszonaCebula Suszona
PaprykaPapryka
KminekKminek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Usunąć szyję, podroby i nadmiar tłuszczu z indyka; wyrzucić. Spłucz indyka pod zimną wodą i osusz papierowymi ręcznikami. Pocierać jamę 2 do 3 łyżeczek mieszanki przypraw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
WodaWoda
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
5
Posmaruj zewnętrzną część indyka olejem rzepakowym i umieść pałeczkę-koniec na stojaku lub stojaku. Pozostałą mieszankę przypraw rozetrzyj po całym indyku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RzepakowyOlej Rzepakowy
Pałeczki Z KurczakaPałeczki Z Kurczaka
Cała TurcjaCała Turcja
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
6
Umieść indyka (na opiekaczu lub stojaku) na chłodniejszej stronie grilla. Przykryć i gotować, aż soki uruchomić jasne i termometr włożony do najgrubszej części uda rejestry 185 stopni F i 170 Stopni F w piersi, 2 do 3 godzin. Ostrożnie wyjmij indyka z grilla, usuń z opiekacza lub podstawki i wyrzuć piwo.
Składniki, których będziesz potrzebować
18 Kolosalnych Krewetek Z Ogonami, Obranych I Oczyszczonych18 Kolosalnych Krewetek Z Ogonami, Obranych I Oczyszczonych
Cała TurcjaCała Turcja
PiwoPiwo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
7
Przełożyć indyka na deskę do krojenia i odstawić na co najmniej 20 minut przed wyrzeźbieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
8
Zdjęcia Kana Okada
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia22
Magazyn