Beer-Can Turkey
Beer-Can Turkey może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 394 kalorie, 53g białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. 704 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka piwa, czosnek w proszku, papryka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 45 minut. Z łyżeczką wynik 91%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Beer-Can Turkey, Piwo i rozmaryn pieczony indyk, oraz Puszka po piwie " pierś indyka z sosem BBQ dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill do średniej (około 350 stopni F) z jednej strony.
Wlej piwo do opiekunki do indyka (ceramiczny stojak, który zawiera płyn). Lub otwórz puszkę piwa, wylej kilka łyżek i umieść w podstawce z piwem.
Połącz musztardę w proszku, czosnek w proszku, suszona cebula, papryka, granulowany czosnek, kminek i sól i pieprz do smaku w małej misce.
Usunąć szyję, podroby i nadmiar tłuszczu z indyka; wyrzucić. Spłucz indyka pod zimną wodą i osusz papierowymi ręcznikami. Pocierać jamę 2 do 3 łyżeczek mieszanki przypraw.
Posmaruj zewnętrzną część indyka olejem rzepakowym i umieść pałeczkę-koniec na stojaku lub stojaku. Pozostałą mieszankę przypraw rozetrzyj po całym indyku.
Umieść indyka (na opiekaczu lub stojaku) na chłodniejszej stronie grilla. Przykryć i gotować, aż soki uruchomić jasne i termometr włożony do najgrubszej części uda rejestry 185 stopni F i 170 Stopni F w piersi, 2 do 3 godzin. Ostrożnie wyjmij indyka z grilla, usuń z opiekacza lub podstawki i wyrzuć piwo.
Przełożyć indyka na deskę do krojenia i odstawić na co najmniej 20 minut przed wyrzeźbieniem.