Beefy Corn and Black Bean Chili
Beefy Corn and Black Bean Chili is a bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 220 kalorii, 19g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na $1.94 za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jeśli masz bulion wołowy, mieszankę chili w proszku, przyprawiony sos pomidorowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć kukurydzę, można śledzić to danie główne z Candy Corn Pecan Pie jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Beefy Bean And Corn Chili, Czarna fasola, kukurydza i Indyk Chili, oraz Czarna Fasola, Kukurydza I Indyk Chili dla podobnych receptur.
Instrukcje
W holenderskim piekarniku 4-quart, gotować wołowinę i chili w proszku blend na średnim ogniu przez 6 minut, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina zostanie dokładnie ugotowana; odcedzić.
Wymieszać z mrożoną kukurydzą i fasolą, bulionem i sosem pomidorowym.
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Przykryć; dusić 10 minut. Uncover; dusić 5 minut dłużej, mieszając od czasu do czasu.
Chochla chili do 6 misek. Top z kwaśną śmietaną i cebulą.