Beef Wellington

Beef Wellington
Jeśli chcesz dodać więcej Europejska przepisy do pudełka z przepisami, wołowina Wellington może być przepis, który powinieneś wypróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.69 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 55 g tłuszczu, oraz w sumie 742 kalorie. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 2 godziny i 10 minut. Przepis ten zachwycił 3632 osoby. Udaj się do sklepu i odbierz żółtka, sól i pieprz, grzyby i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Z łyżeczką wynik 0%, to danie jest improvable. Podobne przepisy to Beef Wellington, Beef Wellington, oraz Beef Wellington.

Instrukcje

1
Filet przesmażyć ze wszystkich stron: doprawić obficie solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
2
Podgrzać łyżkę lub dwie oliwy na dużej patelni na dużym ogniu. Filet przesmażyć na patelni ze wszystkich stron, aż będzie dobrze zarumieniony (wskazówka: nie przesuwaj filetu, dopóki nie będzie miał szansy na brązowienie).
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
1
Wyjąć filet z patelni i ostudzić. Po ostygnięciu posmaruj filet ze wszystkich stron musztardą.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
2
grzyby Duxelles: posiekać grzyby i umieścić je w robocie kuchennym i przecieru.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
3
Rozgrzać patelnię saute na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
4
Przecier grzybowy przełożyć na patelnię i gotować, pozwalając grzybom uwolnić wilgoć.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
5
Gdy wilgoć uwalniana przez grzyby zagotuje się, usuń grzyby z patelni i odstaw do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
6
filet w pastie grzybowej i szynce: 
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
7
Rozwałkuj duży kawałek folii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
8
Ułóż plasterki szynki na plastikowej folii, aby się pokrywały.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
9
Rozłóż mieszankę grzybową na szynce.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
10
Umieść filet wołowy na środku, zawiń Grzybek i szynkę na filecie, używając folii tak, aby zrobić to szczelnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polędwica WołowaPolędwica Wołowa
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
11
Owinąć filet wołowy w ciasny kształt beczki, skręcając końce plastikowej folii, aby je zabezpieczyć. Przechowywać w lodówce przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polędwica WołowaPolędwica Wołowa
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
12
piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
13
z ciasta francuskiego, zawiń filet wołowy: na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj arkusz ciasta francuskiego do rozmiaru, który owinie się wokół filetu wołowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok
Polędwica WołowaPolędwica Wołowa
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
14
Rozpakuj filet z folii i umieść na środku ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Z CiastaCiasto Z Ciasta
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
15
Brzegi ciasta posmarować roztrzepanymi jajkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
16
Złóż ciasto wokół filetu, odcinając nadmiar na końcach (ciasto, które ma więcej niż 2 warstwy grubości nie będzie gotować całą drogę, spróbuj ograniczyć nakładanie się).
17
Umieścić na małym talerzu, szew stronie w dół, i pędzla ubitych żółtek na całej górze. Schłodzić przez 5-10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
18
z mycia jaj i ocena: 
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
19
Filet zawinięty w ciasto umieścić na patelni do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
20
Ponownie posmaruj odsłoniętą powierzchnię ubitymi jajkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
21
Ostrym nożem strzelić górną część ciasta, nie przechodząc przez całe ciasto.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
22
Wierzch posypać grubą solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól GruboziarnistaSól Gruboziarnista
23
w piekarniku: 
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
24
Piec w temperaturze 400 ° F przez 25-35 minut. Ciasto powinno być ładnie złociste. Aby upewnić się, że pieczeń jest średnio rzadka, przetestuj z termometrem do natychmiastowego odczytu mięsa. Wyciągnij w temperaturze 125-130°F dla średnio rzadkich.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
25
Wyjmij z piekarnika i pozostaw na 10 minut przed krojeniem. Pokroić w 1-calowe plastry grubości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
26
Przepis adaptowany z tego filmu do produkcji wołowiny Wellington przez szefa kuchni Gordona Ramsaya.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia27
Magazyn