Beef Stroganoff III

Wołowina Stroganoff III może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 357 kalorii, 23G białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Na 1,74 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Ten przepis jest typowy dla kuchni wschodnioeuropejskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka wina, pieczeń z wołowiny chuck, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 39%, co nie jest zbyt wspaniałe. Podobne przepisy to Wołowina Stroganoff-oryginalnie stworzona dla rosyjskiej rodziny Stroganoff przez francuskiego szefa kuchni, ulubieńca rodziny w moim domu, Easy Beef Stroganoff-Wersja Z Mieloną Wołowiną, oraz Wołowina Stroganoff.
Instrukcje
Usunąć tłuszcz i chrząstkę z pieczenia i pokroić w paski 1/2 cala grubości 2 cali długości. Doprawić 1/2 łyżeczki soli i pieprzu.
W dużej patelni na średnim ogniu, stopić masło i brąz paski wołowiny szybko, a następnie push paski wołowiny off na jedną stronę.
Dodaj cebulę i gotuj powoli przez 3 do 5 minut, a następnie przesuń na bok z paskami wołowiny.
Mąkę wymieszać z sokami na pustej stronie patelni.
Wlać bulion wołowy i doprowadzić do wrzenia, stale mieszając. Obniżyć ogień i wymieszać z musztardą. Przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 1 godzinę lub do miękkości mięsa.
Pięć minut przed podaniem wymieszaj grzyby, śmietanę i białe wino.
Krótko podgrzać, następnie sól i pieprz do smaku.