Beef Stroganoff

Wołowina Stroganoff wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 417 kalorii, 36g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 1,72 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka campbell ' s® skondensowany krem zupa grzybowa, regularne makaron jajeczny, śmietana, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni wschodnioeuropejskiej. Przynosi wam to moje przepisy. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 61%, co jest dobre. Spróbuj Wołowina Stroganoff-oryginalnie stworzona dla rosyjskiej rodziny Stroganoff przez francuskiego szefa kuchni, ulubieńca rodziny w moim domu, Easy Beef Stroganoff-Wersja Z Mieloną Wołowiną, oraz Beef Stroganoff dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w 12-calowej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać wołowinę i gotować, aż będzie dobrze rumiane, często mieszając.
Wylać tłuszcz. Zmniejszyć ciepło do średniego.
Dodaj cebulę na patelni i gotować, aż będzie miękka. Wymieszać zupę i paprykę na patelni i podgrzać do wrzenia. Wymieszać z kwaśną śmietaną. Powrót wołowiny na patelni i gotować, aż mieszanina jest gorąca i bulgotanie.
Podawać mieszaninę wołowiny nad makaronem.
Podawać ze smażonym szpinakiem z czosnkiem i chrupiącym francuskim chlebem. Na deser podajemy filiżankę ze świeżymi jabłkami i rodzynkami: jabłka rdzeniowe w kostkach wymieszane z rodzynkami. Koszt za przepis: 33 usd koszt za przepis porcja: 08 USD łączny koszt posiłku (w tym sugestia serwowania): 00 USD kalkulacje kosztów na podstawie średnich cen krajowych w lipcu 2008 r.