Beef Mushroom Stroganoff
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Stroganoff z pieczarkami wołowymi. Ten przepis służy 6. Na 3,71 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 736 kalorii, 66g białka, oraz 24g tłuszczu. 48 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz bulion wołowy, wino, top round stek, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Pieczarkowa Wołowina Stroganoff, Stroganoff wołowo-pieczarkowy, oraz Ciasto Stroganoff z wołowiną i pieczarkami.
Instrukcje
Rozgrzać olej w 12-calowej patelni na średnim ogniu.
Dodać wołowinę i gotować w partiach, aż będzie dobrze rumiane, często mieszając.
Dodać cebulę, czosnek, pietruszkę i grzyby i gotować, aż grzyby będą miękkie.
Usuń mieszaninę wołowiny z patelni. Wymieszać bulion i wino na patelni i podgrzać do wrzenia. Zmniejszyć ciepło do średniego.
Śmietanę i mąkę wymieszać w małej misce.
Dodaj mieszaninę śmietany na patelni. Gotować i mieszać, aż mieszanina zagotuje się i zgęstnieje. Powrót mieszaninę wołowiny na patelni i gotować, aż gorące.
Podawać na makaron z czarnym pieprzem, w razie potrzeby.