Beef Empanadas

Beef Empanadas
Przepis wołowina Empanadas może zaspokoić swoje europejskie pragnienie w około 45 minut. Na 1,63 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 658 kalorii, 26g białka, oraz 37 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako raczej tanie danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz ser monterey jack, oliwę z oliwek, płatki pieprzu i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Beef Empanadas, Beef Empanadas, oraz Beef Empanadas dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Spryskaj dużą patelnię nieprzywierającą sprayem lub linią z pergaminem. Oderwij kawałki ciasta, aby zwinąć około 20 piłek wielkości golfa. Za pomocą wałka do ciasta rozwałkuj kulki ciasta na lekko posypanej mąką powierzchni na 5 kółek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
3
Umieść 3 łyżki nadzienia na środku każdego okręgu ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
4
Nadzienie posypać lekko serem. Złóż i mocno dociśnij krawędzie, aby uszczelnić. Zaciskany z tyłu widelca.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
5
Miejsce empanadas na blasze do pieczenia i piec na złoty kolor, 15-20 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®

Polecane wino: Tempranillo, Albarino, Grenache

Tempranillo, Albarino i Grenache są doskonałym wyborem dla hiszpańskiego. Łącząc wino z daniami kuchni hiszpańskiej, dlaczego nie kierować się zasadą "co rośnie razem idzie razem"? Polecamy albariño do białego wina i garnachan i tempranillo do czerwonego. Verdad Santa Ynez Valley Tempranillo z oceną 4.3 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
Verdad Santa Ynez Valley Tempranillo
Verdad Santa Ynez Valley Tempranillo
Wino jest średnio nasycone i ma bardzo ładny aromatyczny profil z wiśnią i płatkami róży i przyprawami. Na podniebieniu znajdują się cierpkie wiśnie, tytoń, twarde przyprawy i kakao. Uwielbiam wyjątkowe skoncentrowane smaki tego wina i od początku kochałem Tempranillo w beczce. Mieszanka: 75% Tempranillo, 17% Syrah, 8% Graciano
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia13
Magazyn