Beczka z winem cassoulet

Beczka z winem cassoulet
Cassoulet beczka wina jest bezglutenowe danie główne. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 531 kalorii, 30g białka, oraz 31 g tłuszczu każdy. Na 2,85 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz tymianek, granatową fasolę, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Cassoulet, Cassoulet, oraz Cassoulet za 10 dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połowę fasoli umieścić w 8-quart patelni do pieczenia. Łyżką szczelinową równomiernie rozprowadzić mieszankę mięsno-warzywną na fasoli. Zapasy rezerwowe i tłuszcz odtłuszczony z powierzchni. Mięso i warzywa przykryć pozostałą fasolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
2
Dodaj wystarczająco dużo bulionu, aby ledwo pokryć fasolę. Przykryć i piec w temperaturze 350 stopni 2 godziny.*
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
3
Umieść chleb w robocie kuchennym i przetworzyć na drobny posiłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
4
Dodać masło i mieszane zioła. Proces mieszania. Odsunąć cassoulet i posypać równomiernie przygotowanymi okruchami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
5
Piec odkryte aż dobrze rumiane i bulgotanie, 1 1/2 godziny dłużej. (Sprawdzić po 1 godzinie gotowania i dodać więcej bulionu w razie potrzeby.) 16 porcji. Każda porcja: 678 kalorii; 1530 mg sodu; 54 mg cholesterolu; 34 g tłuszczu; 64 g węglowodanów; 28 g białka; 5,26 g błonnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą

Składniki

113Orzechy dowolne (posiekane)boczek wędzony, pokrojony w kostkęboczek wędzony, pokrojony w kostkę23 łyżki plus 1-1/2 łyżeczki roztopionego masła3 łyżki plus 1-1/2 łyżeczki roztopionego masła1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki(1 kij) masło, roztopione(1 kij) masło, roztopione2marchew, pokrojona w kostkęmarchew, pokrojona w kostkę2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiseler pokrojony w kostkęseler pokrojony w kostkę1kilogramyudka kaczki, rumiane i osuszoneudka kaczki, rumiane i osuszone2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimieszane świeże zioła (pietruszka, bazylia, tymianek), posiekanemieszane świeże zioła (pietruszka, bazylia, tymianek), posiekane2(zima)sos pieprzowo-cytrynowysos pieprzowo-cytrynowy113Orzechy dowolne (posiekane)Kiełbasa włoska lub inna kiełbasa wieprzowa, gotowana i pokrojona w kostkęKiełbasa włoska lub inna kiełbasa wieprzowa, gotowana i pokrojona w kostkę1kilogramysucha fasola granatowasucha fasola granatowa1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 pęczek świeżego szpinaku (około 3 filiżanek)1 pęczek świeżego szpinaku (około 3 filiżanek)2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkipancetta pokrojona w kostkępancetta pokrojona w kostkę1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkipietruszka mielonapietruszka mielona1(może być lub przeglądać)8 (U-12) krewetek8 (U-12) krewetek2(może być lub przeglądać)(duża tuba)(duża tuba)2(zima)szalotka drobno pokrojona w kostkęszalotka drobno pokrojona w kostkę1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiświeży tymianek, całe liścieświeży tymianek, całe liście4pomidory, posiekanepomidory, posiekane4Średnia żółta cebula, posiekanabulion cielęcy lub kurczak lub bulion warzywnybulion cielęcy lub kurczak lub bulion warzywny8Moczyć fasolę godzin lub przez noc w wodzie na pokrycie. Drenaż. Gotować fasolę w dużym garnku z dużą ilością świeżej wody, aż al dente, 35 do 40 minut. Odcedzić i odstawićMoczyć fasolę godzin lub przez noc w wodzie na pokrycie. Drenaż. Gotować fasolę w dużym garnku z dużą ilością świeżej wody, aż al dente, 35 do 40 minut. Odcedzić i odstawić3cebula biała, mielonacebula biała, mielona1bochenkijednodniowy chleb włoski lub Francuski, pokrojony na kawałkijednodniowy chleb włoski lub Francuski, pokrojony na kawałki16porcje. Każda porcja: 678 kalorii; 1530 mg sodu; 54 mg cholesterolu; 34 g tłuszczu; 64 g węglowodanów; 28 g białka; 5,26 g błonnikaporcje. Każda porcja: 678 kalorii; 1530 mg sodu; 54 mg cholesterolu; 34 g tłuszczu; 64 g węglowodanów; 28 g białka; 5,26 g błonnika
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia15
Magazyn