Beaufort Oblany Kukurydzą I Krewetkami
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 211 kalorii. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, pieprz, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Marsala-soused peaches, Makrela z creme fraîche i kaparami, oraz Szafranowa Pomarańczowa Sałatka Z Makreli.
Instrukcje
W dużym rondlu umieść krewetki w 2 ćwiartkach zimnej wody.
Dodaj liść laurowy, ziarna pieprzu i połowę i wyciśnięte cytryny. Doprowadzić do wrzenia na umiarkowanie wysokim ogniu.
Dodać kukurydzę i zdjąć z ognia.
Odcedzić i przekształcić w miskę do serwowania.
Usunąć i wyrzucić połowę cytryny i liść laurowy. Wchodzisz w szalotki i plasterki cytryny.
Dodać vinaigrette i wlać na kukurydzę i krewetki, podrzucając do herbu.
Odstawić na 15 minut. Doprawić do smaku solą i podawać na ciepło.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;