Bean Burgers

Bean Burgers
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj hamburgerów z fasolą. Ten bezmleczny przepis służy 15 i kosztuje 61 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 289 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać zioła przyprawione mieszanka farszu, cebula, czosnek w proszku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 53%. Spróbuj Bean burgers, Chorizo bean burgers, oraz Best-Ever Beet and Bean Burgers dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Namoczoną fasolę umieść w dużym garnku i dodaj wystarczającą ilość wody do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia i gotować przez około 1 1/2 godziny, do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Wlać do durszlaka i odstawić na chwilę, aby bardzo dobrze spłynęły.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
3
Podgrzać 1 łyżkę oleju na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodajemy cebulę i smażymy, aż ładnie się zarumienią, ciągle mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
5
Zdjąć z ognia i odstawić. W międzyczasie wymieszać jajka z przyprawionym farszem i odstawić na 10 minut, aby zmiękły.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Pokrojonych W Plasterki świeżych Grzybów1-1/4 Szklanki Pokrojonych W Plasterki świeżych Grzybów
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
6
Użyj robota kuchennego, aby puree fasolę w partiach i przenieść do miski do mieszania. Cebulę Puree, a następnie mieszaninę farszu i wymieszać z fasolą. Doprawić czosnkiem w proszku, sosem Worcestershire, ostrym sosem pieprzowym, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Oliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, OpcjonalnieOliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, Opcjonalnie
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
7
Wymieszać aż do dobrze wymieszanego. Mieszaj w mące pszennej trochę na raz, aż mieszanina jest wystarczająco sztywna, aby utworzyć paszteciki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Drożdży Szybko Rosnących1 łyżeczka Drożdży Szybko Rosnących
8
Rozłóż mąkę kukurydzianą na małym talerzu. Weź garść mieszanki fasoli i lekko zapakuj w kulkę. Naciśnij do mąki kukurydzianej, aby utworzyć pattie. Delikatnie obróć pattie i płaszcz z drugiej strony. Powtórzyć z pozostałą mieszaniną fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
9
Ciepło 1/2 szklanki oleju w dużej patelni ciężkiej na średnim ogniu. Smażyć paszteciki, aż rumiane z obu stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
10
Wyjąć do ręczników papierowych, aby osuszyć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
11
Podawać w pitach lub na bułkach hamburgerowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka HamburgerowaBułka Hamburgerowa
1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje15
Ocena Zdrowia13
Magazyn