BBQ Turcja Sliders
Przepis BBQ Turcja suwaki jest gotowy w około 30 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja zawiera 232 kalorie, 19g białka, oraz 4G tłuszczu. Na 1,35 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 16. Ten przepis od Foodnetwork ma 15 fanów. Mieszanka sosu bbq, vidalian cebula, sól koszerna i pieprz, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Suwaki Z Indyka, Sliders Meatball Z Indyka, oraz Slidery Z Indyka Greckiego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Dodać indyka do dużej miski wraz z 1/4 szklanki wody. Doprawić solą i pieprzem do smaku i wymieszać do połączenia. Uformuj indyka w 16 parzystych pasztetów suwakowych.
Podgrzać 1 łyżkę oleju na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać paszteciki i gotować przez 4 do 5 minut na stronie. Pamiętaj, aby nie przesuwać ich, dopóki nie będą gotowe do odwrócenia, gdy będą brązowe z pierwszej strony.
Podgrzać pozostałe 2 łyżki oleju w dużej patelni saute.
Dodać cebulę i karmelizować na średnim ogniu, dodając wodę w razie potrzeby, aby odgazować patelnię.
Dodać sos BBQ do cebuli, gdy są one głównie karmelizowane i gotować przez kolejne 3 do 4 protokół.
Top każdy dół rolki ziemniaków z indyka patty i łyżka niektóre z BBQ karmelizowanej cebuli na górze. Przykryj rolkami i ciesz się!
Uwaga kucharza: nie kupuj ekstra chudego indyka.