BBQ Ranch SOS zanurzeniowy

BBQ Ranch SOS zanurzeniowy
BBQ Ranch SOS zanurzeniowy może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 6 i kosztuje 2,38 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 570 kalorii, 6G białka, oraz 25 g tłuszczu. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz majonez, brązowy cukier, koperek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Cheesy Ranch Bacon Potato Nuggets z sosem do maczania Ranch, Crispy Ranch chicken Fingers with Ranch BBQ Dipping Sauce, oraz Maślanka Ranczo Sos Do Maczania.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Wymieszać wszystkie składniki, aż będą gładkie. Przykryć i schłodzić przez 1 godzinę, aby stopić smaki.
3
Dodaj wszystkie składniki do miski i mieszaj, aż się połączą. Przechowywać w szczelnym pojemniku do 6 miesięcy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
W dużym rondlu połącz wszystkie składniki. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, zmniejszyć ogień na wolnym ogniu. Gotować bez przykrycia, często mieszając, przez 1 godzinę 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem

Składniki

1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe2 łyżeczki gorącej soli2 łyżeczki gorącej soli2warzywo (np. szpinak)2 łyżeczki gorącej soli2 łyżeczki gorącej soli1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepo 1 zmielonej gałce muszkatołowej, zielu angielskim i goździkachpo 1 zmielonej gałce muszkatołowej, zielu angielskim i goździkach0warzywo (np. szpinak)koperek suszonykoperek suszony1porcja startego parmezanupokrojony świeży szczypiorekpokrojony świeży szczypiorek1porcja startego parmezanuposiekana świeża natka pietruszkiposiekana świeża natka pietruszki12 3/4 szklanki całych migdałów, ze skórką i uprażonychczosnek mielonyczosnek mielony1Spód: okruszki z herbatników grahammusztarda mielonamusztarda mielona1Spód: okruszki z herbatników grahamświeży mielony czarny pieprzświeży mielony czarny pieprz4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweopakowanie szynki delikatesowej pokrojonej w cienkie plasterkiopakowanie szynki delikatesowej pokrojonej w cienkie plasterki1porcja startego parmezanukrewetki, ogon, usunięte skorupy, oczyszczonekrewetki, ogon, usunięte skorupy, oczyszczone5Spód: okruszki z herbatników grahamjasnobrązowy cukierjasnobrązowy cukier1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe4 łyżeczki proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki proszku żelatyny żurawinowej1Spód: okruszki z herbatników grahamramięramię1warzywo (np. szpinak)ramięramię4Spód: okruszki z herbatników grahamramięramię3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweuncje płynu świeżej wodyuncje płynu świeżej wody1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 gotowa w sklepie mieszanka do wypieku ciasta czekoladowego, np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, upieczona zgodnie z instrukcją na opakowaniu1 gotowa w sklepie mieszanka do wypieku ciasta czekoladowego, np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, upieczona zgodnie z instrukcją na opakowaniu5Spód: okruszki z herbatników graham1 gotowa w sklepie mieszanka do wypieku ciasta czekoladowego, np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, upieczona zgodnie z instrukcją na opakowaniu1 gotowa w sklepie mieszanka do wypieku ciasta czekoladowego, np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, upieczona zgodnie z instrukcją na opakowaniu2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 szklanka białego jęczmienia perłowego1 szklanka białego jęczmienia perłowego1porcja startego parmezanuSos WorcestershireSos Worcestershire
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia18
Rodzaje PotrawSos
Magazyn