BBQ Ranch SOS zanurzeniowy

BBQ Ranch SOS zanurzeniowy
BBQ Ranch SOS zanurzeniowy może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 6 i kosztuje 2,38 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 570 kalorii, 6G białka, oraz 25 g tłuszczu. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz majonez, brązowy cukier, koperek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Cheesy Ranch Bacon Potato Nuggets z sosem do maczania Ranch, Crispy Ranch chicken Fingers with Ranch BBQ Dipping Sauce, oraz Maślanka Ranczo Sos Do Maczania.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Wymieszać wszystkie składniki, aż będą gładkie. Przykryć i schłodzić przez 1 godzinę, aby stopić smaki.
3
Dodaj wszystkie składniki do miski i mieszaj, aż się połączą. Przechowywać w szczelnym pojemniku do 6 miesięcy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
W dużym rondlu połącz wszystkie składniki. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, zmniejszyć ogień na wolnym ogniu. Gotować bez przykrycia, często mieszając, przez 1 godzinę 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem

Składniki

1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe2 łyżeczki gorącej soli2 łyżeczki gorącej soli2Batoniki toffi Heath2 łyżeczki gorącej soli2 łyżeczki gorącej soli1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepo 1 zmielonej gałce muszkatołowej, zielu angielskim i goździkachpo 1 zmielonej gałce muszkatołowej, zielu angielskim i goździkach0Batoniki toffi Heathkoperek suszonykoperek suszony12 łyżeczki czosnku w proszkupokrojony świeży szczypiorekpokrojony świeży szczypiorek12 łyżeczki czosnku w proszkuposiekana świeża natka pietruszkiposiekana świeża natka pietruszki12 3/4 szklanki całych migdałów, ze skórką i uprażonychczosnek mielonyczosnek mielony13 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calamusztarda mielonamusztarda mielona13 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaświeży mielony czarny pieprzświeży mielony czarny pieprz4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweopakowanie szynki delikatesowej pokrojonej w cienkie plasterkiopakowanie szynki delikatesowej pokrojonej w cienkie plasterki12 łyżeczki czosnku w proszkukrewetki, ogon, usunięte skorupy, oczyszczonekrewetki, ogon, usunięte skorupy, oczyszczone53 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calajasnobrązowy cukierjasnobrązowy cukier1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe2 duże papryczki chipotle w sosie adobo, drobno posiekane, plus 2 łyżki sosu adobo2 duże papryczki chipotle w sosie adobo, drobno posiekane, plus 2 łyżki sosu adobo13 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaramięramię1Batoniki toffi Heathramięramię43 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaramięramię3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweuncje płynu świeżej wodyuncje płynu świeżej wody1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesok z cytryny, opcjonalniesok z cytryny, opcjonalnie53 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calasok z cytryny, opcjonalniesok z cytryny, opcjonalnie2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeżo starty parmezan, plus skórka (opcjonalnie)świeżo starty parmezan, plus skórka (opcjonalnie)12 łyżeczki czosnku w proszkuSos WorcestershireSos Worcestershire
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia18
Rodzaje PotrawSos
Magazyn