BBQ piwo kurczak
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? BBQ piwo kurczak może być wybitny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 161 kalorii. Na 1,62 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz cytrynowy, sól, pieprz cayenne, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 30 minut. To będzie hit w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Smażony kurczak z piwem-piwo dodaje bardzo aromatyczny i ziemski smak do tak wielu rzeczy. Smażony kurczak z piwem jest bajeczny, Najlepsza marynata do kurczaka z grilla, oraz BBQ Cheddar Chicken dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać przyprawy razem w małej misce i posypać połówki kurczaka.
Niech przyprawiony kurczak siedzi, przykryty, w lodówce co najmniej 1,5 godziny przed grillowaniem.
Umieść kurczaka z kością w dół, na grillu i pozostaw na co najmniej 15 minut, aby upewnić się, że przyprawa kije. Delikatnie obrócić kurczaka i nadal niech gotować przez kolejne 15 protokół.
Otwórz puszkę piwa na tyle, aby rozpylić drobną mgiełkę na kurczaka bez zakłócania lub gaszenia płomienia. Jeśli używasz butelki piwa, użyj kciuka, aby kontrolować ilość płynu wypływającego z butelki.
Kurczak często obracaj, używając piwa, aby był wilgotny, i upewniając się, że nie rozerwie skóry.
Grilluj, aż kurczak osiągnie temperaturę wewnętrzną 165 stopni F lub jego soki będą czyste, około 1 godziny 50 minut.
Wyjąć z grilla i pozostawić kurczaka na około 5 minut przed podaniem.