BBQ Chicken with Trish Lynn 'S Grandma' s Famous BBQ Sauce
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe i bezmleczne przepisy na pudełko z przepisami, kurczak BBQ ze słynnym sosem BBQ babci Trish Lynn może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Za $3.12 za porcję, otrzymujesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja zawiera 642 kalorii, 50g białka, oraz 29g tłuszczu. Mieszanka cebuli, coli, sosu worcestershire i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia wynik spoonacular 62%, co jest całkiem niezłe. Podobne przepisy to Grandma Hollar ' s No BBQ Sauce BBQ Chicken, BBQ Chicken Pizza: satysfakcjonująca Kolacja & Stubb ' s BBQ Sauce Giveaway, oraz Grillowana Pizza z kurczakiem z grilla, z sosem Cherry Chipotle BBQ.
Instrukcje
W rondelku rozpuść margarynę.
Dodaj ząbek czosnku, musztardę, cebulę, ranczo, pył stekowy, miód i colę i gotuj na wolnym ogniu. Następnie dodaj Worcestershire, ketchup, cytryny i ostry sos. Gotuj przez 20 do 30 minut i gotuj na wolnym ogniu. Zanurz kurczaka w sosie i ułóż na grillu. Nakładaj sos na kurczaka, aż będzie ugotowany.
Podawaj również z boku na mostek dippin! Kopać!
Polecane wino: Zinfandel, Sparkling Rose
Zinfandel i musujące różowe to moje najlepsze typy na kurczaka z grilla. Owocowy, nisko taninowy zinfandel świetnie nadaje się do każdego lepkiego, pyskatego dania z kurczaka z grilla. Jeśli nie czujesz czerwonego wina, sprawdzi się również musujące różowe. Klinker Brick Marisa Vineyard Old Vine Zinfandel z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 33 dolarów za butelkę.
![Klinker Cegła Marisa Winnica Stara Winorośl Zinfandel]()
Klinker Cegła Marisa Winnica Stara Winorośl Zinfandel
Stara winorośl Marisa Zinfandel jest produkowana z 87-letniego, pojedynczego bloku winnicy. Ten rocznik pokazuje jasne aromaty jagód, wanilii i przypraw. Smaki czarnej wiśni, czarnej jagody, kardamonu i pieprzu zawinięte są w strukturę giętkich tanin...zapraszając na jeszcze jeden łyk!