Batony z masłem żurawinowo-jabłkowym mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten wegetariański przepis służy 32 i kosztuje 20 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 141 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka masła, płatki owsiane, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Frosted Cranberry Apple Butter Bars, Batony Jabłkowo-Żurawinowe, oraz Batoniki Z Granolą Jabłkowo-Żurawinową.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 204°. Spray 13x9-calowy patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Patelnia
2
W rondlu 4-ćwiartkowym wymieszaj żurawinę, cukier granulowany, skórkę pomarańczową i sok pomarańczowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Granulowany
Sok Pomarańczowy
żurawina
Skórka Pomarańczowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
3
Podgrzać do wrzenia na dużym ogniu, stale mieszając. Gotować na dużym ogniu 6-8 minut, często mieszając, aż żurawina pęknie i straci Okrągły kształt, a mieszanina zgęstnieje. Wymieszać masło jabłkowe i 2 łyżki masła; zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło Jabłkowe
żurawina
Masło
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
4
W dużej misce, beat 3/4 Puchar masła i brązowy cukier z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, skrobanie miski od czasu do czasu, aż puszyste. Wymieszać z mąką, solą, sodą oczyszczoną i owsem. Naciśnij 3 szklanki mieszanki owsa na patelni.