Batony Z Masłem Owsianym Jabłkowym
Batony z masłem owsianym jabłkowym to wegańskie przyprawa. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 155 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i zbierz sól, mąkę pszenną, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 574 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Batony śniadaniowe z masłem orzechowym i płatkami owsianymi z jabłkami, Karmel Jabłko Masło Orzechowe Batony Owsiane, oraz Batoniki Z Szarlotką Owsianą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° i nasmaruj 8×8-calową patelnię do pieczenia. Linia z wytrzymałej folii lub papieru pergaminowego, pozostawiając zwis z dwóch stron, aby ułatwić usunięcie prętów z patelni. Folia smarowa lub parchment.In średniej wielkości lub dużej misce, wymieszać mąkę, owies, cukier i sól, aż wszystkie składniki są dobrze rozmieszczone. Margarynę wymieszać widelcem, aż dobrze wymieszają się i utworzą grudki.Naciśnij połowę mieszanki płatków owsianych na dnie przygotowanej patelni, aby uzyskać cienką skórkę.Równomiernie rozprowadzić masło jabłkowe na wierzchu skórki, a następnie posypać pozostałą mieszaninę płatków owsianych na wierzchu.
Piec do chrupkości i złoty kolor, o 30 do 40 protokół.
Ostudzić całkowicie przed użyciem pergaminu lub folii, aby usunąć pręty z patelni w jednym dużym kawałku.