Batony Z Masłem Owsianym Jabłkowym

Batony Z Masłem Owsianym Jabłkowym
Batony z masłem owsianym jabłkowym to wegańskie przyprawa. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 155 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i zbierz sól, mąkę pszenną, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 574 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Batony śniadaniowe z masłem orzechowym i płatkami owsianymi z jabłkami, Karmel Jabłko Masło Orzechowe Batony Owsiane, oraz Batoniki Z Szarlotką Owsianą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° i nasmaruj 8×8-calową patelnię do pieczenia. Linia z wytrzymałej folii lub papieru pergaminowego, pozostawiając zwis z dwóch stron, aby ułatwić usunięcie prętów z patelni. Folia smarowa lub parchment.In średniej wielkości lub dużej misce, wymieszać mąkę, owies, cukier i sól, aż wszystkie składniki są dobrze rozmieszczone. Margarynę wymieszać widelcem, aż dobrze wymieszają się i utworzą grudki.Naciśnij połowę mieszanki płatków owsianych na dnie przygotowanej patelni, aby uzyskać cienką skórkę.Równomiernie rozprowadzić masło jabłkowe na wierzchu skórki, a następnie posypać pozostałą mieszaninę płatków owsianych na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło JabłkoweMasło Jabłkowe
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
Filiżanki Wielkości Przekąski, BrzoskwinieFiliżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Piec do chrupkości i złoty kolor, o 30 do 40 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Ostudzić całkowicie przed użyciem pergaminu lub folii, aby usunąć pręty z patelni w jednym dużym kawałku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Pokroić w kwadraty.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn