Batony z masłem orzechowym, karmelem i migdałami
Przepis masło orzechowe, Karmel i migdały batony może zaspokoić swoje Południowe pragnienie w około 1 godzina i 20 minut. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 387 kalorii. Ten przepis służy 20. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Sprawdza się jako tania przyprawa. Mieszanka okruchów krakersów graham, woda, kremowe masło orzechowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Czekolada, Masło Orzechowe, Precel i karmel batony (domowe Take 5 batonów), Peanut Butter Caramel Shortbread Bars {millionaire bars}, oraz Batony Karmelowo-Orzechowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz cukier, okruchy krakersów, masło orzechowe, 1 szklanka orzechów i roztopione masło; naciśnij na dno 13x9-calowej patelni rozpylonej sprayem do gotowania.
Karmelki i wodę gotować w rondlu na małym ogniu 5 min. lub dopóki karmelki nie zostaną całkowicie stopione i mieszanina zostanie dobrze wymieszana, stale mieszając.
Czekoladę i pozostałe masło ugotować w osobnym rondlu 4-6 min. lub do momentu całkowitego rozpuszczenia czekolady i dobrze wymieszania mieszaniny, często mieszając.
Rozprowadzić na warstwie karmelu. Natychmiast posypać pozostałymi orzechami; wcisnąć delikatnie w warstwę karmelu z tyłu łyżki. Przechowywać w lodówce 1 godzinę lub do warstwy karmelu jest jędrny.