Batony Z Masłem Jabłkowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przyprawy, więc spróbuj batonów z masłem jabłkowym. Ten przepis służy 16. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 248 kalorii, 2G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 252 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz masło jabłkowe, owies, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Batony Z Masłem Jabłkowym, Batony Z Masłem Owsianym Jabłkowym, oraz Batoniki Z Masłem Jabłkowym.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. w średniej misce, połączyć ciasto mix i wanilii.
Pokrój w 1/2 szklanki masła, używając blendera do ciast (lub przeciągając 2 noże stołowe przez mieszaninę w przeciwnych kierunkach), aż mieszanina będzie krucha. Rezerwa 1 mieszanka szklanki do polewy. W dolnej części 8-calowej kwadratowej patelni, naciśnij pozostałą mieszaninę okruchów.
Piec 15 minut. W międzyczasie wymieszaj orzechy włoskie, owies i roztopione masło do zarezerwowanej mieszanki okruchów.
Rozłóż masło jabłkowe równomiernie na częściowo upieczonej skórce do 1 cala od krawędzi.
Posypać zarezerwowaną mieszanką okruchów, delikatnie wciskając w masło jabłkowe.
Piec 35 do 40 minut lub do środka jest ustawiony. Schłodzić w patelni na stojaku chłodzącym 1 godzinę.
W razie potrzeby posypać dodatkowymi posiekanymi orzechami włoskimi.
Pokrój na 4 rzędy po 4 rzędy.