Batony Truskawkowo-Migdałowe
Batony truskawkowo-migdałowe to wegetariańska przepis z 24 porcjami. Jedna porcja zawiera 90 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 1% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. To działa dobrze jako bardzo przystępnej cenie hor d ' oeuvre dla Dzień Matki. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z migdałów, konfitury truskawkowe, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Z łyżką wynik 7%, to danie jest bardzo złe (ale nadal naprawialne). Spróbuj Batony Truskawkowo-Migdałowe, batony owsiane z migdałami truskawkowymi (gf, wegańskie), oraz No-Bake Zdrowe Batony Truskawkowo-Migdałowe podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce połączyć mąkę i brązowy cukier; pokroić w maśle, aż mieszanina będzie krucha. Naciśnij na nasmarowane 9-in. kwadratowa patelnia do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 15-20 minut lub aż lekko się zarumieni.
Rozłóż konserwy na skorupie. W małej misce połączyć masło, mąkę, brązowy cukier, owies, cynamon i ekstrakt; posypać konfiturami.
Piec przez 20-25 minut lub do złotego koloru.
Połączyć cukier cukierniczy, ekstrakt z migdałów i wystarczającą ilość mleka, aby uzyskać pożądaną konsystencję; skropić ciepłymi batonami. Schłodzić całkowicie na drucianym stojaku.