Batony Rabarbarowe

Batony Rabarbarowe
Bary rabarbar może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 114 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 30. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Dzień Matki. 201 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka galaretki truskawkowej, masło, rabarbar i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Z łyżeczką wynik 12%, to danie nie jest takie super. Podobne przepisy to Batony Owsiane Rabarbarowe, Batony Z Kremem Rabarbarowym, oraz Serniki Rabarbarowe.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Nasmaruj patelnię jellyroll 10x15 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
W dużej misce wymieszaj razem 2 szklanki mąki i proszku do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Pokroić w 1/2 szklanki masła przez szczypanie między palcami lub za pomocą widelca lub krajalnicy do ciasta, aż mieszanina jest krucha. Wymieszać z jajkiem i mlekiem, aż mieszanina zostanie zwilżona. Wkleić na dno przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mąka Uniwersalna Plus Dodatkowa Ilość W Razie PotrzebyMąka Uniwersalna Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Rozłóż rabarbar na skórce w równomiernej warstwie, a następnie posyp suchy proszek żelatyny rabarbarem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietanaŚwieże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
5
Polewę przygotować mieszając razem 2 szklanki białego cukru i 1 szklankę mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prażone I PistacjePrażone I Pistacje
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
6
Pokroić w 1/2 szklanki masła, tak jak w przypadku skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
7
Polewę posypać równomiernie rabarbarem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietanaŚwieże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
8
Piec w nagrzanym piekarniku, aż polewa będzie złotobrązowa, a rabarbar będzie na tyle miękki, że łatwo przebije widelcem, około 45 minut. Ostudzić, a następnie pokroić w sztabki do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietanaŚwieże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia0
Magazyn