Batony Rabarbarowe

Batony Rabarbarowe
Bary rabarbar może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 114 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 30. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Dzień Matki. 201 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka galaretki truskawkowej, masło, rabarbar i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Z łyżeczką wynik 12%, to danie nie jest takie super. Podobne przepisy to Batony Owsiane Rabarbarowe, Batony Z Kremem Rabarbarowym, oraz Serniki Rabarbarowe.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Nasmaruj patelnię jellyroll 10x15 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
W dużej misce wymieszaj razem 2 szklanki mąki i proszku do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Pokroić w 1/2 szklanki masła przez szczypanie między palcami lub za pomocą widelca lub krajalnicy do ciasta, aż mieszanina jest krucha. Wymieszać z jajkiem i mlekiem, aż mieszanina zostanie zwilżona. Wkleić na dno przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mąka Uniwersalna Plus Dodatkowa Ilość W Razie PotrzebyMąka Uniwersalna Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Rozłóż rabarbar na skórce w równomiernej warstwie, a następnie posyp suchy proszek żelatyny rabarbarem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietanaŚwieże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
5
Polewę przygotować mieszając razem 2 szklanki białego cukru i 1 szklankę mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
6
Pokroić w 1/2 szklanki masła, tak jak w przypadku skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
7
Polewę posypać równomiernie rabarbarem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietanaŚwieże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
8
Piec w nagrzanym piekarniku, aż polewa będzie złotobrązowa, a rabarbar będzie na tyle miękki, że łatwo przebije widelcem, około 45 minut. Ostudzić, a następnie pokroić w sztabki do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietanaŚwieże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia0
Magazyn