Batony Morelowo-Żurawinowo-Orzechowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj batonów morelowo-żurawinowo-orzechowych. Ten przepis służy 20 i kosztuje 37 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 173 kalorie, 2G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz nadzienie morelowe, masło, serek śmietankowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Batony Żurawinowo-Morelowe, Zdrowe Batony Morelowe Żurawinowe, oraz Morelowo-Żurawinowe Batoniki Musli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. smar 9-calowy kwadratowy patelni.
Umieścić mieszankę chleba w dużej misce. Blenderem do ciast lub widelcem pokroić na maśle, aż mieszanina będzie przypominać grube okruchy.
Dodać jajko; dobrze wymieszać. Rezerwa 1 mieszanka szklanki do polewy. Pozostałą mieszaninę równomiernie wcisnąć w dno nasmarowanej patelni.
W małej misce połącz wszystkie składniki nadzienia; delikatnie zamieszaj, aby wymieszać (nie rozbijaj serka).
Rozprowadź wypełnienie równomiernie na podstawie. Palcami pokruszyć i równomiernie posypać nadzieniem; lekko nacisnąć.
Piec w 177°. przez 30 do 35 minut lub do góry jest złoty kolor. Schłodzić 1 godzinę lub do całkowitego ostygnięcia.
Pokroić w kratki. Przechowywać w lodówce.