Batony Mleczne Słodowane
Słodowane Bary mleczne mogą być tylko napojem, którego szukasz. Ten przepis służy 15. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 337 kalorii. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka proszku do pieczenia, mleka, ekstraktu waniliowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Lodowe Z Mlekiem Słodowanym, Ciasteczka Z Mlekiem Słodowanym, oraz Ciasteczka Z Mlekiem Słodowanym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Wyłożyć patelnię do pieczenia 9x13 cali folią i nasmarować folią.
W średnim rondlu, na małym ogniu, połączyć 3/4 szklanki masła z półsłodzonej i niesłodzonej czekolady. Gotować, często mieszając, aż wszystko się stopi i będzie gładkie.
Zdjąć z ognia i wymieszać z cukrem i 1 łyżką wanilii. Ubić jajka po jednym na raz, dobrze mieszając po każdym.
Połączyć mąkę, sodę oczyszczoną i sól; wymieszać z mieszaniną czekolady.
Na przygotowaną patelnię równomiernie rozprowadzić ciasto.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 25 do 30 minut, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić w patelni na blaszanym stojaku.
Aby polewa: w średniej misce, wymieszać słodowane mleko w proszku, mleko i 1 łyżeczkę wanilii, aż będzie gładka. Ubij w maśle i cukrze cukierniczym, aż dobrze wymieszane.
Rozłożone na chłodzonych prętach.
Na wierzch posypać zmiażdżone kulki słodowe.
Pokroić w kratki i podawać.