Batony Migdałowe Planet Mars

Batony Migdałowe Planet Mars
Batony migdałowe Planet Mars to bezglutenowe przystawka. Jedna porcja zawiera 509 kalorii, 5G białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 14. Za 83 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś sól, karmelki, syrop kukurydziany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 3 godziny i 10 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Mars Bary Kwadraty, Mars Bar musy, oraz Volcano Mars Bar cookies dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W średnim rondlu wymieszaj cukier, syrop kukurydziany i 1/2 szklanki wody. Doprowadzić do wrzenia i dodać sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Podgrzej do 270 do 290 stopni F (132 do 143 stopni C) lub do momentu, gdy niewielka ilość syropu wrzucona do zimnej wody utworzy twarde, ale giętkie nici.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
3
Podczas gotowania syropu ubij białka w metalowej misce miksera elektrycznego, aż utworzą się sztywne szczyty. Gdy syrop będzie gotowy, Ustaw mikser na niską prędkość, zdejmij Syrop z ognia i wlej go do białek cienkim strumieniem, ciągle mieszając. Kontynuuj mieszanie, aż Nugat zacznie gęstnieć do konsystencji miękkiego ciasta, około 20 minut. Lekko nasmaruj naczynie do pieczenia o wymiarach 9 x 9 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Wymieszaj migdały i wciśnij Nugat do przygotowanego naczynia i schłódź w lodówce, aż będzie jędrna, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
NugatNugat
5
W małym rondelku na małym ogniu rozpuść karmelki 2 łyżkami wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Szklanek Płatków Sugar Smacks8 Szklanek Płatków Sugar Smacks
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
6
Nugat polać roztopionym karmelem. Schłodź w lodówce 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
NugatNugat
7
Schłodzone cukierki pokrój ostrym nożem na 14 podłużnych batonów. W misce nadającej się do kuchenki mikrofalowej czekoladę w kuchence mikrofalowej, aż się rozpuści. Mieszaj od czasu do czasu, aż czekolada będzie gładka. Zanurz batony w rozpuszczonej czekoladzie, ostudź 2 godziny na ruszcie lub woskowanym papierze.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 10 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn