Batony Kokosowe Maślane

Batony Kokosowe Maślane
Maślanka Kokosowe batony może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 303 kalorie. Ten przepis służy 15. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. 32 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś orzechy włoskie, cukier, zmielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Batoniki Maślane, Kremowe batoniki z musem kokosowym Mango z kokosową skórką, oraz Ciasto Kokosowo-Maślane dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj patelnię 9x13 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
W średniej misce, połączyć cukier, brązowy cukier, mąka, i masło; blend z blenderem do ciasta, aż mieszanina jest w grubych okruchów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Wyjąć 2 szklanki mieszanki do innej miski, a resztę zarezerwować.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Wymieszać kokosowe i orzechy włoskie do 2 szklanki mieszaniny cukru. Wkleić mocno na nasmarowaną patelnię. Wymieszać sodę oczyszczoną, sól i cynamon do zarezerwowanej mieszaniny. Następnie wymieszać w jajku, maślanki i wanilii, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
MaślankaMaślanka
CynamonCynamon
KokosKokos
WaniliaWanilia
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
CukierCukier
SólSól
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Rozłóż to na skórce na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Piec przez 35 do 45 minut w nagrzanym piekarniku lub do twardości. Pozostawić do ostygnięcia. Wykonaj glazurę, używając cukru cukierniczego i wystarczającej ilości mleka, aby nadać mu mżawą konsystencję.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
GlazuraGlazura
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Mżawka nad prętami przed cięciem na kwadraty.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Magazyn