Maślanka Kokosowe batony może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 303 kalorie. Ten przepis służy 15. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. 32 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś orzechy włoskie, cukier, zmielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Batoniki Maślane, Kremowe batoniki z musem kokosowym Mango z kokosową skórką, oraz Ciasto Kokosowo-Maślane dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj patelnię 9x13 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Patelnia
2
W średniej misce, połączyć cukier, brązowy cukier, mąka, i masło; blend z blenderem do ciasta, aż mieszanina jest w grubych okruchów.
Wymieszać kokosowe i orzechy włoskie do 2 szklanki mieszaniny cukru. Wkleić mocno na nasmarowaną patelnię. Wymieszać sodę oczyszczoną, sól i cynamon do zarezerwowanej mieszaniny. Następnie wymieszać w jajku, maślanki i wanilii, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda Oczyszczona
Maślanka
Cynamon
Kokos
Wanilia
Orzechy Włoskie
Cukier
Sól
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Rozłóż to na skórce na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Piec przez 35 do 45 minut w nagrzanym piekarniku lub do twardości. Pozostawić do ostygnięcia. Wykonaj glazurę, używając cukru cukierniczego i wystarczającej ilości mleka, aby nadać mu mżawą konsystencję.