Batony Karmelowo-Orzechowe
Batony karmelowo-orzechowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 292 kalorie. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka orzechów pekan, masło, miód i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Karmelowe Batony Pekan, Karmel Pecan Pie Batony, oraz Karmelowe Batony Pekan dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dolna linia i boki 13 - x 9-calowej patelni z wytrzymałą folią aluminiową, pozwalającą na rozciąganie od 2 do 3 cali na boki. Lekko nasmaruj folię.
Piec pekan w jednej warstwie w płytkiej patelni 8 do 10 minut lub do lekko tosty i pachnące, mieszając w połowie.
Mąka impulsowa, cukier puder i 3/4 szklanki masła w robocie kuchennym 5 do 6 razy lub aż mieszanina przypomina Gruboziarnisty posiłek. Naciśnij mieszaninę na dnie i 3/4 cala w górę strony przygotowanej patelni.
Piec w 350 przez 20 minut lub aż krawędzie są lekko rumiane. Całkowicie schłodzić na stojaku z drutu (około 15 minut).
Doprowadzić brązowy cukier i 3 składniki do wrzenia w 3-qt. rondel na średnim ogniu. Wymieszać z prażonymi orzechami pekan i łyżką gorącego nadzienia do przygotowanej Skórki.
Piec w 350 przez 25 do 30 minut lub aż złoty i bąbelkowy. Całkowicie schłodzić na stojaku z drutu (około 30 minut). Podnieś pieczone pręty z patelni, używając boków foliowych jako uchwytów.
Przenieść do deski do krojenia; pokroić w paski.