Batony Dyniowo-Rodzynkowe
Need a wegetariańska przystawka? Batoniki dyniowo-rodzynkowe mogą być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 117 kalorii. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś brązowy cukier, mąkę, dynię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Batoniki Z Rodzynkami, Batoniki Z Rodzynkami Z Dyni, oraz Puszyste Batoniki Z Rodzynkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Jajka ubić w małej misce. Wymieszać płatki; odstawić 5 min.
Połączyć mąkę, proszek do pieczenia i przyprawy pumpkin pie. Beat masło i brązowy cukier w dużej misce z mikserem do światła i puszyste.
Dodać mieszankę zbóż i dyni; dobrze wymieszać. Wymieszaj mieszaninę mąki i rodzynek, aż do wymieszania.
Wlać do 9-calowej kwadratowej patelni rozpylonej sprayem do gotowania.
Piec 25 do 30 min. albo dopóki wykałaczka włożona do środka nie wyjdzie czysta. Całkowicie fajne.
Tuż przed podaniem posypać cukrem pudrem.