Batony dyniowe Peter Peter
Peter Peter Pumpkin Bars może być dobrym przepisem na poszerzenie Twojej kolekcji przystawek. Jedna porcja tego dania zawiera około 2 g białka , 4 g tłuszczu i łącznie 172 kalorie . Ten przepis jest na 24 osoby i kosztuje 24 centy za porcję. Jeśli masz pod ręką cukier puder, mielony cynamon, brązowy cukier i kilka innych składników, możesz go zrobić. Ten przepis podoba się 1 smakoszom i kucharzom. To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezmleczną . Od przygotowania do podania przepis ten zajmuje około 40 minut . Jest dostarczany przez Taste of Home. Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 0% , to danie jest bardzo złe (ale nadal można je naprawić). Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się również spodobać przepisy takie jak Creamy Choco-Pumpkin Bars , Pumpkin Banana Protein Oat Bats i Easy Pumpkin Bats .
Instrukcje
W dużej misce ubij tłuszcz i brązowy cukier, aż masa będzie lekka i puszysta.
Dodaj jajka, jedno po drugim, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Wbij dynię i wanilię.
Wymieszaj mąkę, cynamon, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, imbir i gałkę muszkatołową; dodaj do kremowej mieszanki i dobrze wymieszaj. Wymieszaj z orzechami.
Rozłóż w natłuszczonej formie do pieczenia o wymiarach 13 x 9 cali.
Piec w temperaturze 350° przez 20-25 minut lub do momentu, aż wykałaczka włożona blisko środka wyjdzie czysta. Ostudzić na kratce.
W dużej misce ubij tłuszcz, cukier puder, sok pomarańczowy i skórkę pomarańczową, aż się połączą. Posmaruj batony lukrem; pokrój w kwadraty. Udekoruj cukrowymi dyniami.